SUPPORT


Utleie / Messeløsninger

Movid tilbyr løsninger for leie av utstyr for kortere perioder og på kort varsel.

Videokonferanse

Er du på besøk i Moldeområdet, men trenger et hastemøte med dine kolleger et helt annet sted i landet – eller kanskje verden? Ta det med ro, Movid har videokonferanserom for utleie. Anlegget er topp moderne og har støtte for datadeling fra PC. Tilgang til internett på din PC og kaffe er selvsagt inkludert.

Messeløsninger

Movid tilbyr messeløsninger for å skille seg ut i mengden av utstillere. Vi kombinerer våre løsninger for å lage moderne messestands til Deres unike profilering på messer. Sett sammen infoskjermer, lyd og interiør smakfullt og Dere vil få en funksjonell messeløsning.

AV-utstyr

Skal du arrangere et idrettstevne eller fest? Kanskje trenger du en projektor og et lerret til et møte i et lokale uten slike fasiliteter på plass. Uansett situasjon, kan Movid stå til tjeneste.

  • Til større arrangementer kan det kanskje være praktisk med speakeranlegg. Hva med Movids speakeranlegg? Det består av to kraftige høyttalere med innebygd forsterker, CD-spiller og phonoinngang for tilkobling av PC eller musikkspillere samt en trådløs mikrofon med veldig god rekkevidde. Og best av alt; hele anlegget kjøres på batteri! Ta med en ekstra bass og du sikrer nok trøkk til en ordentlig fest.
  • Til spontanmøter eller møter på steder uten AV-utstyr er kanskje et praktisk sammenfellbart lerret kombinert med en lyssterk projektor løsningen. Lerretet er enkelt å frakte, og krever ingen montering eller spesialkunnskap. Bare trekk det opp av beskyttelsesboksen, og lerretet står støtt på innebygde ben og støttestag. Som kaninen ut av hatten! Vi har også moderne projektorer med støtte for det aller meste av tilkoblinger.

For pris, tilgjengelighet og booking, ta kontakt på telefonnummeret eller e-post-adressen til høyre på nettsiden.